Hyttetomtene har INGEN byggeklausuler og du står fritt til å bygge hytte fra den leverandøren du måtte ønske.

Vi kan gjøre det enkelt for deg. Du kan nemlig kjøpe tomten med nøkkelferdig hytte, med betongarbeid m.m. inkludert, fra en av våre samarbeidspartnere. Vi samarbeider nemlig med Norges største hytteprodusent FH Gruppen AS som tilbyr hyttemodeller levert fra selskapene Familiehytta, Nordlyshytter og Leve Hytter.

Hytteleverandørene har allerede prosjektert alternative hyttemodeller på tomtene. Du kan altså - enkelt - kjøpe ferdig prosjektert og komplett nøkkelferdig hytte på tomten. Tilpasninger er selvsagt fortsatt mulig. Hytte for folket

Familiehytta

Familiehytta har rimelige, arealeffektive hytter som spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Familiehyttas forretningsidé har vært årsaken til at mange - som tidligere ikke har hatt mulighet - endelig kan få hyttedrømmen realisert.

Familiehytta har nemlig gitt «alle» nordmenn muligheten til å realisere visjonen om et eget sted der ute. Nøkterne størrelser, enkelhet, gjennomtenkte planløsninger, effektiv produksjon og gunstige priser er nøkkelord i Familiehyttas suksesshistorie. For ikke å glemme våre nøkkelferdige løsninger som har blitt meget godt mottatt i markedet.


I pakt med naturen

Nordlyshytter

Nordlyshytter leverer hytter med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom - alle med åpen himling. Nordlyshytter er skapt for utsiktstomtene.

Nordlyshyttene er myntet nettopp på dem som vil være ute selv om de er inne. Alle hyttemodellene leveres med åpen himling i hele eller deler av oppholdsrom og vindusflater som strekker seg fra gulv til tak. Hemsen leveres med full ståhøyde uten sjenerende dragere, og åpent ut mot utsikten og lyset. Nordlyshytter leveres i tre forskjellige serier tilpasset alle tomter og utsiktsvarianter. Alle materialer kommer fra norske, anerkjente produsenter. 


Moderne arkitektur

Leve Hytter

Leve Hytter leverer helhetlige og tidløse hytter med et arkitektonisk uttrykk som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte.

Sammen med arkitekt Einar Jarmund (Jarmund/Vigsnæs AS arkitekter mnal) har Leve Hytter skapt et helhetlig, tidløst uttrykk, som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte. Selv om Leve Hytter holder høy kvalitet, dyrkes allikevel en nøkternhet. Utfordringen er mer å bygge så lite som mulig, enn så stort som mulig, og samtidig være sjenerøs.