Tomtene har INGEN byggeklausul og du står helt fritt til å bygge hytte fra den leverandør du måtte ønske. Men vi har også gjort det enkelt for de som ønsker mest mulig ferdig, eller som helst ønsker å flytte møblene rett inn i en nøkkelferdig hytte. 

Sammen med Familiehytta, Nordslyshytter, Levehytter og Buen, som er blant Norges største og ledende hytteleverandører har vi satt sammen et utvalg hytter som står i stil med både natur og tomtene.

På tomt 8-15 er det allerede prosjektert og godkjent en spesialutgave av hyttemodellen Fjellrypa (klikk på linken for en sniktitt i visningshytte, som dog er en mindre modell). Tilpasninger er selvsagt fortatt mulig. 

I prisene inngår følgende: Infrastruktur på feltet, eiendomstomt, opparbeidelse av tomt med parkering for minimum 2 biler, støping av grunnmursplate klar for bygging, og nøkkelferdig hytte fra våre leverandører.

Dette kommer i tillegg: Dokumentavgift til staten (2,5 % av tomteverdien), byggestrøm, renovasjon under bygging, byggesaksgebyr og tilkoplingsavigft til kommunen for vann/avløp.

For å sikre best mulig kvalitet, samt en trygg og god kundeopplevelse har vi valgt så satse på å kunne tilby komplette totalløsninger sammen med seriøse leverandører. Dette gjelder alt fra prosjektering, infrastuktur, støping, bygging av hytta betalingsprosess via oppgjørsadvokat. Det betyr at når man kjøper hytte og tomt i Eikedalen INN, er man sikret at arbeidet utføres av leverandører med lang fartstid, solid økonomi, høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Sist men ikke minst, måten vi arbeider på gir deg som kunde minimalt med arbeid og forstyrrelser frem til hytten står ferdig. 


For mer detaljert informasjon kan om hyttene kan man besøke hytteleverandørenes hjemmeside. For spesifikke spørsmål om selve hytta er hytteleverandørene forberedt på å ta imot spørsmål fra interessenter. Er det andre hytter som frister mer enn de som er presentert så ta kontakt med oss. 

Hytte for folket

Familiehytta

Familiehytta har rimelige, arealeffektive hytter som spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Familiehyttas forretningsidé har vært årsaken til at mange - som tidligere ikke har hatt mulighet - endelig kan få hyttedrømmen realisert.

Familiehytta har nemlig gitt «alle» nordmenn muligheten til å realisere visjonen om et eget sted der ute. Nøkterne størrelser, enkelhet, gjennomtenkte planløsninger, effektiv produksjon og gunstige priser er nøkkelord i Familiehyttas suksesshistorie. For ikke å glemme våre nøkkelferdige løsninger som har blitt meget godt mottatt i markedet.


I pakt med naturen

Nordlyshytter

Nordlyshytter leverer hytter med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom - alle med åpen himling. Nordlyshytter er skapt for utsiktstomtene.

Nordlyshyttene er myntet nettopp på dem som vil være ute selv om de er inne. Alle hyttemodellene leveres med åpen himling i hele eller deler av oppholdsrom og vindusflater som strekker seg fra gulv til tak. Hemsen leveres med full ståhøyde uten sjenerende dragere, og åpent ut mot utsikten og lyset. Nordlyshytter leveres i tre forskjellige serier tilpasset alle tomter og utsiktsvarianter. Alle materialer kommer fra norske, anerkjente produsenter. 


Moderne arkitektur

Leve Hytter

Leve Hytter leverer helhetlige og tidløse hytter med et arkitektonisk uttrykk som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte.

Sammen med arkitekt Einar Jarmund (Jarmund/Vigsnæs AS arkitekter mnal) har Leve Hytter skapt et helhetlig, tidløst uttrykk, som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte. Selv om Leve Hytter holder høy kvalitet, dyrkes allikevel en nøkternhet. Utfordringen er mer å bygge så lite som mulig, enn så stort som mulig, og samtidig være sjenerøs.


Funksjonell fritid

Buen Premium Hytter

BUEN Partner Premium Hytter AS leverer vakre og funksjonelle hytter av høy kvalitet. Leverandøren leverer fleksible hytteløsninger og her får du tilpasset hytten din akkurat slik som du ønsker.

tomt 8-15 er det prosjektert en spesialutgave av hyttemodellen Fjellrypa, som leveres av Buen Premium Hytter. Hyttene er allerede omsøkt og godkjent, men dine tilpasninger er selvsagt fortsatt mulig.

Hytten leveres nøkkelferdig. Klikk på Fjellrypa (denne linken) og ta deg en rundtur i en visningshytte. Merk at hytten som bygges på tomt 8-15 i Eikedalen er ca. 2 meter lenger og har annen løsning enn visningshytten.