Et fritidseldorado

Aldri langt fra gode opplevelser

Eikedalen og Kvamskogen er en helårsdestinasjon og er et eldrorado for friluftsmennesket. Området byr på fantastiske vinteraktiviteter, til spektakulære naturopplevelser hele året.  Eikedalen - et godt utgangspunkt for å skape minneverdige opplevelser for hele familien.


Nyt naturen

Et friluftseldorado

Kvamskogen er området som strekker seg over fjellplatået mellom Samnanger og Hardanger, som går fra ca. 400 til ca. 1300 moh., og har i alle år vært et populært utfartssted for tur- og skisultne Bergensere.

Området byr på noen av de beste fjell- og fjordopplevelsene som landet har å by på, og listen over turer å gå, og fantastiske steder å besøke er utømmelig. 

Eikedalen er et flott utgangspunkt for mangfoldige turer med vakker natur og topper med flott utsikt.


Din destinasjon

Kvamskogen

Eikedalen og Kvamskogen er et skieldorado om vinteren, med ca. 35 km preparerte alpine nedfarter og 65 km preparerte langrennsløyper. 

Det er også kun en kort kjøretur til flere alpinanlegg, langrennsløyper, golfbane, flotte badestrender, muligheter for dykking, fisking og padling i Hardangerfjorden, samt sommerski på Fonna Glacier Ski Resort, Hardangerbadet i Øystese, cafebesøk i Norheimsund, og alle mulige servicetilbud i Bergen by - som konserter, restauranter, lekeland, trampolineparker, badeland, Iskanten, Akvariet, shoppingsentre, og mye mye mer.


En favoritt

Eikedalen skisenter

Eikedalen Skisenter er det største alpinsenteret på Kvamskogen, og tilbyr løyper som passer for alle. 

Her finner du et stort utvalg alpinløyper for ulike ferdighetsnivå.  For den fryktløse har anlegget terrengpark med det man forventer av hopp og rails, og terrenget utenfor løypene er ypperlig for frikjøring, med lekent, men slakt terreng direkte tilgjengelig fra heisene. Ingen  bynære alpinanlegg i Norge har så god off piste som Eikedalen.

Enten man liker preparerte nedfarter, løssnø til knærne, luftige svev på big jumpen, eller om man tar sine første svinger i barnebakken, så finner man alt i Eikedalen.


Bynært

Vestlandets hovedstad

Kun 45 minutter fra Eikedalen finner du et livlig sentrum i Norges nest største by, Bergen. Her finnes alt som du forventer å finne i en storby.

I Bergen finner du alle mulige servicetilbud. Om du er ute etter shopping, restaurantbesøk og underholdning finnes det et stort utvalg innen alle sjangere. For musikkinteresserte finnes det store musikk festivaler og konserter. For barn finnes det også mye spennende, alt fra badeland, lekeland, trampolineparker, iskanten og klatrepark, til rare dyr og fisker på Akvariet, og mye mye mer.


Årstider

Fantastiske opplevelser

Eikedalen er et flott utgangspunkt for mangfoldige turer og gir tilgang til vakker natur og fjelltopper med flott utsikt.

Området byr på alt fra fantastiske vinteraktiviteter, til aktiviteter også vår, sommer og høst; som jakt og fiske, tur- og bærplukking, golf, bading og se blomstring i Hardanger, bare for å nevne noe.

Hardangerfjorden er verdens tredje lengste fjord. Den langstrakte fjorden byr på noe av den flotteste naturen du kan finne i Norge. Lei båt, bli med på Fjord Safari, eller Fjord Cruise.

En liten kjøretur unna finner du sandstrender blant anna midt i sentrum av Norheimsund og Øystese, som gjerne kan kombineres med en hyggelig cafê-tur med familien, shopping eller en tur på det lokale vinmonopolet.

 Mulighetene er mange! 

Interessert i hyttetomt?

Fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg så raskt vi kan.