FastPris

Ledige tomter

Prosjektet består av til sammen 51 selveiertomter for frittliggende hytter i feltene H3-H4-H5 og H6, som ligger sentralt i Eikedalen Fjellandsby. Vi har ledige byggeklare tomter både i felt H3 og H4.

Kartillustrasjonen viser beliggenhet for de ulike tomtene
Kartillustrasjonen viser beliggenhet for de ulike tomtene

Tomtene er gjort byggeklare, med planert byggeområde og parkering, og det er fremlagt vann, avløp, strøm og fibernett inn på tomtenes byggeområde. Det er etablert felles bilvei med veibelysning helt frem til hyttene, og Eikedalen INN Eierlag organiserer vinterbrøyting.

Tomteprisene er faste. Det er altså ingen budrunde, og først-til-mølla-prinsippet som gjelder. 

I tillegg til pris for tomt kommer det omkostninger 2,5 % dokumentavgift (av tomtepris) til staten, samt tinglysningsgebyr, og innmeldingsavgift kr. 5000 i Eikedalen INN Eierlag. 

Fakta

Om tomtene

Tomtene ligger i skrående terreng i etablert hytteområde, vendt mot sør/vest, og har utsikt mot Teigaelva og alpinområdet. Tomtene er selveiertomter med varierende størrelse, beliggenhet og kvaliteter, og alle tomtene er godkjent for inntil T-BRA=165 m2, inklusive 2 biloppstillingsplasser 30 m2. 

Bildeillustrasjon av ferdig utbygd område (vilkårlige hyttemodeller)
Bildeillustrasjon av ferdig utbygd område (vilkårlige hyttemodeller)

Tomtene har ingen byggeklausuler og du velger fritt den hytte og leverandør som du selv ønsker. Men vi kan gjøre det enkelt for deg! Vi samarbeider nemlig med hytteprodusenter som kan levere nøkkelferdig hytte på tomtene. Les mer om nøkkelferdig løsning levert fra en av våre samarbeidspartnere her.

Interessert i hyttetomt?

Fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg så raskt vi kan.