FastPris

Ledige tomter

Prosjektet består av til sammen 51 selveiertomter for frittliggende hytter i feltene H3-H4-H5 og H6, som ligger sentralt i Eikedalen Fjellandsby. Vi har ledige byggeklare tomter både i felt H3 og H4.

Kartillustrasjonen viser beliggenhet for de ulike tomtene
Kartillustrasjonen viser beliggenhet for de ulike tomtene

Tomtene er gjort byggeklare, med planert byggeområde og parkering, og det er fremlagt vann, avløp, strøm og fibernett inn på tomtenes byggeområde. Det er etablert felles bilvei med veibelysning helt frem til hyttene, og Eikedalen INN Eierlag organiserer vinterbrøyting.

Tomteprisene er faste. Det er altså ingen budrunde, og først-til-mølla-prinsippet som gjelder. 

I tillegg til pris for tomt kommer det omkostninger 2,5 % dokumentavgift (av tomtepris) til staten, samt tinglysningsgebyr, og innmeldingsavgift kr. 5000 i Eikedalen INN Eierlag. 

Fakta

Om tomtene

Tomtene ligger i skrående terreng i etablert hytteområde, vendt mot sør/vest, og har utsikt mot Teigaelva og alpinområdet. Tomtene er selveiertomter med varierende størrelse, beliggenhet og kvaliteter, og alle tomtene er godkjent for inntil T-BRA=165 m2, inklusive 2 biloppstillingsplasser 30 m2. 

Bildeillustrasjon av ferdig utbygd område (vilkårlige hyttemodeller)
Bildeillustrasjon av ferdig utbygd område (vilkårlige hyttemodeller)

Tomtene har ingen byggeklausuler og du velger fritt den hytte og leverandør som du selv ønsker. Men vi kan gjøre det enkelt for deg! Vi samarbeider nemlig med hytteprodusenter som kan levere nøkkelferdig hytte på tomtene. Les mer om nøkkelferdig løsning levert fra en av våre samarbeidspartnere her.

Status

Utbyggingsplan

Vi har nå åpnet for salg av 4 nye hyttetomter med fantastisk beliggenhet i Eikedalen Fjellandsby. Tomtene ligger i nytt og ferdig opparbeidet felt H4 og er gjort byggeklare, med planert byggeområde og parkering, og topp moderne infrastruktur fremlagt til tomtenes byggegrube. Det er KUN 4 tomter i dette feltet. Sjekk spesielt tomt 19, den er heeelt RÅ, og er en av de aller flotteste tomtene i Eikedalen Fjellandsby. MÅ SEES!

Vi har også ledige tomter i felt H3, med EKTE ski-inn/ut til Hardangerløypa ved selveste Eikedalen Skisenter, dersom du ønsker å bo "kant i kant" med Kvamskogens beste alpinløyper. Alle tomtene er selveiertomter og det er ingen byggeklausuler, så du kan kjøpe tomt og selv velge den hytteleverandør og hyttemodell som du ønsker.

Våre tomtepriser er FASTE, altså ingen budrunde, og «første-mann-til mølla-prinsippet» som gjelder. Du kan reservere 1 tomt i inntil 14 dager imens du vurderer/ordner finansiering. Det er helt uforpliktende for deg, men forpliktende for oss.

Fordeler kort oppsummert:

  • hyttegrend på eventyrlige Kvamskogen
  • beliggende kun 45 minutter kjøring fra Bergen sentralt
  • tomteområde "kant i kant" med selveste Eikedalen Skisenter
  • hyttefelt med EKTE ski-inn/ut
  • bilvei helt frem til tomten, og med felles veibelysning og vinterbrøyting
  • selveiende tomter, og uten byggeklausuler
  • byggeklare tomter med planert byggeområde og 2 parkeringsplasser
  • topp moderne infrastruktur fremlagt - V/A, strøm og fibernett
  • tomtene er godkjent for bygging inntil T-BRA 165 kvm
  • du kan starte byggingen NÅ

Interessert i hyttetomt?

Fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg så raskt vi kan.