Prisestimat

Nøkkelklar hytte

Du kan kjøpe nøkkelklar hytte på tomt, levert fra en av våre samarbeidspartnere.

Vi har sammen med hytteleverandørene utarbeidet prisestimater for nøkkelklare hyttemodeller, inklusive betong og tomt, slik at du får et prisbilde opp mot ditt budsjett. Eventuelle tilpasninger kommer i tillegg.

For mer detaljert informasjon kan om hyttene kan man besøke hytteleverandørenes hjemmeside. For spesifikke spørsmål om selve hytta er hytteleverandørene forberedt på å ta imot spørsmål fra interessenter. 

Er det andre hytter som frister mer enn de som er presentert? Ta kontakt med oss. 

For å sikre best mulig kvalitet, samt en trygg og god kundeopplevelse har vi valgt så satse på å kunne tilby komplette totalløsninger sammen med seriøse leverandører. Dette gjelder alt fra prosjektering, infrastuktur, støping, bygging av hytta betalingsprosess via oppgjørsadvokat. 

Enkel vei til hyttekos

Din hyttedrøm kan bli virkelig NÅ

Våre tomter har ingen byggeklausuler og du står fritt til å bygge hytte fra den leverandør du ønsker. Men vi har gjort det enkelt for deg som ønsker mest mulig ferdig, eller som gjerne helst ønsker å flytte møblene rett inn i en nøkkelklar hytte. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi tilby hele pakken, ferdig!

Vi samarbeider nemlig med Norges største hytteprodusent Faun Gruppen AS - som tilbyr byggesett, elektroklar hytte, eller helt nøkkelferdige hyttemodeller levert fra datterselskapene Familiehytta, Nordlyshytter og Leve Hytter. Det er her satt sammen et utvalg hyttemodeller som står i stil med både natur og tomtene 1-7 og 16-51.

På tomt 8-15 har vi i samarbeid med Krohn Premium prosjektert og fått godkjent en spesialutgave av hyttemodellen Fjellrypa. Tilpasninger er fortatt mulig. 

Hytte for folket

Familiehytta AS

Familiehytta har rimelige, arealeffektive hytter som spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Familiehyttas forretningsidé har vært årsaken til at mange - som tidligere ikke har hatt mulighet - endelig kan få hyttedrømmen realisert.

Familiehytta har nemlig gitt «alle» nordmenn muligheten til å realisere visjonen om et eget sted der ute. Nøkterne størrelser, enkelhet, gjennomtenkte planløsninger, effektiv produksjon og gunstige priser er nøkkelord i Familiehyttas suksesshistorie. For ikke å glemme våre nøkkelferdige løsninger som har blitt meget godt mottatt i markedet.

I pakt med naturen

Nordlyshytter AS

Nordlyshytter leverer hytter med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom - alle med åpen himling. Nordlyshytter er skapt for utsiktstomtene.

Nordlyshyttene er myntet nettopp på dem som vil være ute selv om de er inne. Alle hyttemodellene leveres med åpen himling i hele eller deler av oppholdsrom og vindusflater som strekker seg fra gulv til tak. Hemsen leveres med full ståhøyde uten sjenerende dragere, og åpent ut mot utsikten og lyset. Nordlyshytter leveres i tre forskjellige serier tilpasset alle tomter og utsiktsvarianter. Alle materialer kommer fra norske, anerkjente produsenter. 

Moderne arkitektur

Leve Hytter AS

Leve Hytter leverer helhetlige og tidløse hytter med et arkitektonisk uttrykk som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte.

Sammen med arkitekt Einar Jarmund (Jarmund/Vigsnæs AS arkitekter mnal) har Leve Hytter skapt et helhetlig, tidløst uttrykk, som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte. Selv om Leve Hytter holder høy kvalitet, dyrkes allikevel en nøkternhet. Utfordringen er mer å bygge så lite som mulig, enn så stort som mulig, og samtidig være sjenerøs.

Funksjonell fritid

Krohn Premium AS

Krohn Premium leverer vakre og funksjonelle hytter av høy kvalitet. Her får du fleksible hytteløsninger og du kan tilpasse hytten din akkurat slik som du ønsker.

tomt 8-15 er det prosjektert en spesialutgave av hyttemodellen Fjellrypa, som leveres av Krohn Premium. 

Hyttene er allerede omsøkt og godkjent så byggeprosessen kan starte så fort som mulig, men dine tilpasninger er selvsagt fortsatt mulig.

Interessert i hyttetomt?

Fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg så raskt vi kan.